Welkom bij Hof ter Dijle

Onze brasserie te Haacht is dé plaats voor mensen die graag gezellig eten, en graag persoonlijke bediening hebben.
De zaakvoerder, Jan De Coster, staat zelf achter het fornuis en heeft al heel wat ervaring niettegenstaande zijn jonge, jeugdige leeftijd.

Samen met vrienden of familie kan je er tafelen in een gezellige, comfortabele sfeer. Naast de vaste kaart kan je er ook kiezen uit een waaier aan suggesties. Hiermee brengt de chef elk seizoen een ander stukje van de natuur op uw tafel. De groenten en kruiden komen uit eigen tuin.

Bereikbaar vanaf het jaagpad langsheen de Dijle, via knooppunt 22, is de brasserie dé ideale stopplaats voor fietsers en wandelaars. De brasserie is erkend als Fietscafé in Vlaams-Brabant en heeft een eigen fiets-oplaadpunt.
Je kan er terecht voor een lekker kopje koffie terwijl je de krant van de dag doorbladert, of voor een drankje of een kleine snack. Je kunt er ook gratis surfen via onze WIFI Hotspot!

Vanaf het eerste zonnestraaltje kan je genieten op ons comfortabel tuinterras. Kinderen kunnen zich uitleven op de veilige speeltuin.
De brasserie is ruim, doch in het weekend of op bijzondere of zonnige dagen is het aangewezen om een tafeltje te reserveren. Ook voor grotere groepen vragen we steeds reservatie op voorhand.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze fotoalbums en het filmpje over onze brasserie.