Augustus 2018

Voorgerechten
Salade scampispies – gamba – tzatziki €15.00
Klassiek bordje gerookte zalm met z’n garnituur €20.50
.
Hoofdgerechten
Salade gerookte zalm – scampispies – gamba €20.50
Filet-pure – kruidenboter – zomergroentjes €27.00
Risotto met scampi – gamba – tzatziki €22.50
Wrap met kippenblokjes en groentjes €17.50
Risotto van de chef (filet-pure schijfjes en basilicum) €27.00
Mosselen natuur €24.50
Mosselen curry, look of witte wijn €25.50
Mosselen van de chef €28.50
Mosselen Hof ter Dijle €26.50
.
Desserten
Coupe verse aardbeien – munt €8.50
.
Bier van de maand
Op fles: Gouden Carolus Tripel €3.50
Op tap: Tongerlo blond €3.50
.
Wijn van de maand
Cuvée Jean Paul Blanc de Blanc Glas €4.50
.