Voorgerechten |
Gerookte eend met gemarineerde kool, sesam en currymayonaise | €14.00 |
Pompoensoep met kokosroom en croutons | €7.00 |
| |
Hoofdgerechten |
Vlaswijting met risotto en brunoise van herfstgroentjes, postelein | €20.00 |
Vlaswijting, preistoemp, beurre blanc, miso en garnaaltjes | €21.00 |
Eend met sinaasappelsaus en gestoofd witloof | €22.00 |
Mechelse koekoek met witloofrisotto, oude geuze | €22.00 |
Paardenfilet met gestoofd witloof en sjalottensaus | €24.50 |
| |
Desserten |
Coupe colonel (citroensorbet met wodka) | €8.00 |
Panna cotta met zelfgemaakte vruchtencoullis | €8.00 |
| |
Bier van de maand |
Sportzot (alcoholarm) | | €3.50 |
Cherry Chouffe | | €3.90 |
| | |