Voorgerechten |
---|
Sint-Jacobsvruchten – pompoencrème – hollandaise | €16.50 |
Scampi – kreeftensaus – tomaat | €15.50 |
Witloofroomsoep – zalmsnippers | €7.50 |
Foie gras – witloof – portjus | €16.00 |
| |
Hoofdgerechten |
---|
Scampi – kreeftensaus – tomaat | €21.50 |
Ossenhaas – wintergroenten – vleesjus – foie gras | €29.50 |
Trio van gamba – scampi – Sint-Jacobsvrucht – risotto | €28.50 |
Varkenswangetjes op de wijze van de chef | €22.50 |
| |
Desserten |
---|
Crème brulée – chocoladeversiering – rood fruit | €7.50 |
Panna cotta – rode vruchten coulis – Bleu Berrys | €8.00 |
| |
Bier van de maand |
---|
Gouden Carolus Tripel | €3.60 |
| |