Voorgerechten |
---|
Sint-Jacobsvruchten – Courgetini – tomaat basilicumsaus | €16.50 |
Rundcarpaccio – kerstomaat – parmezaan | €15.50 |
Scampi’s – witloofroomsaus | €16.00 |
| |
Hoofdgerechten |
---|
Zeebaars – crème van knolselder – lentegarnituur | €23.50 |
Mechelse koekoek – groenten risotto – vlees extract | €21.50 |
Lamskroon – lentegroenten – vleesjus | €26.50 |
Varkenswangen – peer – witloofsalade | €21.00 |
Sint Jacobsvruchten – Courgetini – tomaat basilicumsaus | €24.00 |
| |
Desserten |
---|
Gepocheerde peer – witte wijnsaus – vanilleijs | €7.00 |
Crème Brulée – rood fruit – vanilleijs | €7.50 |
| |
Bier van de maand |
---|
Gouden Carolus trippel | €3.50 |
| |