Augustus 2018

Voorgerechten
Salade scampispies – gamba – tzatziki€15.00
Klassiek bordje gerookte zalm met z’n garnituur€20.50
.
Hoofdgerechten
Salade gerookte zalm – scampispies – gamba€20.50
Filet-pure – kruidenboter – zomergroentjes€27.00
Risotto met scampi – gamba – tzatziki€22.50
Wrap met kippenblokjes en groentjes€17.50
Risotto van de chef (filet-pure schijfjes en basilicum)€27.00
Mosselen natuur€24.50
Mosselen curry, look of witte wijn€25.50
Mosselen van de chef€28.50
Mosselen Hof ter Dijle€26.50
.
Desserten
Coupe verse aardbeien – munt€8.50
.
Bier van de maand
Op fles: Gouden Carolus Tripel€3.50
Op tap: Tongerlo blond€3.50
.
Wijn van de maand
Cuvée Jean Paul Blanc de BlancGlas€4.50
.