“Hof ter Dijle” restaurant is the place to be if you want to experience excellent food in a cosy atmosphere and with a personal touch. The owner, Jan De Coster, is also the Chef and is very experienced and creative, despite his young age.

The restaurant has a fixed menu and a phletora of daily suggestions from the Chef. With the suggestions we bring you the best of each season, complemented by vegetables and herbs from our own garden.

You can reach us via tow path along the river Dijle at cycling junction 22; an ideal resting spot for both walkers and cyclist. Note that we are a certified ‘Fietscafe’ in Flanders and we have our own bicycle charging station. Whether for a nice cup of coffee while reading the news, or for a drink or a snack, everyone is most welcome. We also provide free WIFI internet-access to our customers. Come and enjoy our comfortable terrace in the garden, and watch your children play in our safety-conscious playground.

Although the restaurants is spacious, we advise that you make a reservation during the weekend or during those relaxing and sunny summer holidays. For large groups of more than 10 we also request you make a reservation beforehand.

Not convinced yet? Have a look at our video.

Suggesties

Vaste kaart

 

Hoofdgerechten, behalve de pasta’s, zijn met aardappelgerechten (frieten, kroketten, rösti’s, of gebakken krieltjes) inbegrepen.

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes
Pompoensoep
Ambachtelijke kaaskroketten met een fris slaatje1/2ST
Ambachtelijke garnaalkroketten met een fris slaatje1/2ST
Duo Ambachtelijke kaas – garnaalkroketten
Carpaccio van ossehaas

Salades

Salade gegrilde geitenkaas appel met of zonder spek
Salade Hof ter Dijle (kip, scampi en spek)

Pasta’s

Pasta scampi chef (getomateerde curry-roomsaus)
Wok van scampi met seizoensgroentjes en noedels
Vegetarische wok met seizoensgroentjes en noedels
Vegetarische pasta met een tomatensausje
Vegetarische pasta met paddenstoelenroomsaus
Vegetarische risotto met paddenstoelen en pompoen

Vis

Scampi witloof, curryroom en appeltjesVG/HG
Scampi chef met een getomateerde curry roomsausVG/HG
Scampi met gestoofde groentjes en tomatensausVG/HG
Scampi met pompoen, spinazie en kokosVG/HG
Gamba’s met een fris slaatje en tartaarVG/HG
Lenghaasje met puree van de week en HollandaiseVG/HG
Lenghaasje met preiroom en aardappel naar keuzeVG/HG
hoofdgerecht: aardappelgerechten inbegrepen

Vlees

Hertenragout met rode wijn en pastinaak
Hertenfilet pure met herfstgarnituren en wildjus
Wilde eend met herfstgarnituren en sinaasjus
garnituren bestaande uit spruitjes, pompoen, witloof en paddenstoelen
jus verkregen uit huisgemaakte fond
Risotto met wilde eend, paddenstoelen en pompoen
Koninginnenhapje op moeders wijze
Wit blauw chateaubriand met slaatje en saus naar keuze±250g
Ierse gerijpte ribeye met een slaatje en saus naar keuze±350g
Saus: portjus, champignon, peper, bearnaise
Ribben gemarineerd
Ribben gemarineerd met look
Ribben gekarameliseerd
Ribben gekarameliseerd met look
aardappelgerechten en saus inbegrepen

Kindergerechten

Dagsoep
Spaghetti Bolognaise
Curryworst met slaatje en frietjes1 / 2 stuks
Koninginnenhapje op moeders wijze
Fish stick met frietjes

Hapjes

Portie kaas
Portie salami
Portie gemengd
Portie olijven
Warme hapjes (12 stuks)
Schotel Hof ter Dijle
Portie kippenboutjes (9 stuks)
Portie bitterballen (9 stuks)
Portie calamares (9 stuks)
Portie mini loempia’s

Pannenkoeken

Tussen 14:00 en 17:00

Suiker
Siroop
Confituur
1 stuk
Bolletje vanille
Mikado
Supplement slagroom

Desserten

Coupe vanille (vanille, mokka, aardbei, en chocolade) 1 bol 2 bollen
Coupe mokka
Coupe chocolade
Coupe caramel
Coupe brésilienne
Coupe advocaat
Kleine dame blanche
Dame blanche
Dame noire
Supplement slagroom
Supplement chocoladesaus
Supplement advocaat
Moelleux met vanilleijs en rood fruit
Appelstrudel met rood fruit
Coupe colonelle

Aardappel gerechten

Frieten
Kroketten
Rösti
Krieltjes
Supplement
Extra saus / mayo / ketchup

Reservation

Make a reservation online: fast and easy.

Please make your reservation at least two days in advance. For short-term reservations, please contact us by phone on +32 16 84 34 64.

    Contact

    Brasserie Hof ter Dijle
    Keerbergenbroek 79
    3150 Haacht
    +32 16 84 34 64
    info@HofterDijle.be

    Opening hours

    EN
    Monday:Closed
    Tuesday:Closed
    Wednesday:Closed
    Thursday:Closed
    Friday:17:00 – 20:30
    Saturday:12:00 – 21:00
    Sunday:12:00 – 20:30
    Afwijkende uren kerstperiode
    22/12:17.00 – 20.30
    23/12:12.00 – 20.30
    24/12:12.00 – 20.30
    25/12:Closed
    29/12:17.00 – 20.30
    30/12:12.00 – 20:30
    31/12:Closed
    01/01:Closed