“Hof ter Dijle” restaurant is the place to be if you want to experience excellent food in a cosy atmosphere and with a personal touch. The owner, Jan De Coster, is also the Chef and is very experienced and creative, despite his young age.

The restaurant has a fixed menu and a phletora of daily suggestions from the Chef. With the suggestions we bring you the best of each season, complemented by vegetables and herbs from our own garden.

You can reach us via tow path along the river Dijle at cycling junction 22; an ideal resting spot for both walkers and cyclist. Note that we are a certified ‘Fietscafe’ in Flanders and we have our own bicycle charging station. Whether for a nice cup of coffee while reading the news, or for a drink or a snack, everyone is most welcome. We also provide free WIFI internet-access to our customers. Come and enjoy our comfortable terrace in the garden, and watch your children play in our safety-conscious playground.

Although the restaurants is spacious, we advise that you make a reservation during the weekend or during those relaxing and sunny summer holidays. For large groups of more than 10 we also request you make a reservation beforehand.

Not convinced yet? Have a look at our video.

Suggesties

Vaste kaart

 

Hoofgerechten, behalve de pasta’s, zijn met aardappelgerechten (frieten, kroketten, rösti’s, of gebakken krieltjes) inbegrepen.

Voorgerechten

Tomatensoep met balletjes
Ambachtelijke kaaskroketten met een fris slaatje1/2ST
Ambachtelijke garnaalkroketten met een fris slaatje1/2ST
Duo Ambachtelijke kaas – garnaalkroketten
Carpaccio van ossehaas

Salades

Salade gegrilde geitenkaas appel met of zonder spek
Salade Hof ter Dijle (Mechelse koekoek, scampi en spek)
Griekse salade met watermeloen, olijfjes, feta, halloumi, tzatziki en gegrilde groentjesVG/HG
Griekse Salade met souvlaki van kip
Griekse salade met calamares, scampi en gamba
aardappelgerechten inbegrepen

Pasta’s

Spaghetti bolognaise
Pasta scampi chef (getomateerde curry-roomsaus)
Pasta Mechelse koekoek met graanmosterd, venkel en erwten
Wok van eend met seizoensgroentjes en noedels
Wok van scampi met seizoensgroentjes en noedels
Vegetarische wok met seizoensgroentjes en noedels
Vegetarische pasta met een tomatensausje

Vis

Scampi lookVG/HG
Scampi curryroom met appeltjesVG/HG
Scampi chef (getomateerde curry roomsaus)VG/HG
Scampi met gestoofde groentjes en tomatensausVG/HG
Gamba’s met een fris slaatje en tartaarVG/HG
Gemarineerde roodbaars met fris slaatje en paprikasausje
Gemarineerde roodbaars met gegrilde groentjes en paprikasausje
hoofdgerecht: aardappelgerechten inbegrepen

Vlees

Mechelse koekoek en ham, groentjes en jus
Koninginnenhapje op moeders wijze
Wit blauw chateaubriand met slaatje en saus naar keuze±250g
Paardenfilet met slaatje, paddenstoelen en saus naar keuze±250g
Ierse gerijpte ribeye met een slaatje en saus naar keuze±350g
Saus: portjus, champignon, peper, bearnaise
Ribben gemarineerd
Ribben gemarineerd met look
Ribben gekaramelliseerd
Ribben gekaramelliseerd met look
aardappelgerechten en saus inbegrepen

Kindergerechten

Dagsoep
Spaghetti bolognaise
Curryworst met slaatje en frietjes1 / 2 stuks
Kippenspiesje met appelmoes en frietjes
Koninginnenhapje op moeders wijze
Fish stick met frietjes

Hapjes

Portie kaas
Portie salami
Portie gemengd
Portie olijven
Warme hapjes (12 stuks)
Schotel Hof ter Dijle
Portie kippenboutjes (9 stuks)
Portie bitterballen (9 stuks)
Portie calamares (9 stuks)
Portie mini loempia’s

Pannenkoeken

Tussen 14:00 en 17:00

Suiker
Siroop
Confituur
1 stuk
Bolletje vanille
Mikado
Supplement slagroom

Desserten

Coupe vanille (vanille, mokka, aardbei, en chocolade)
Coupe vanille (2 bollen)
Coupe vanille (1 bol)
Coupe mokka
Coupe chocolade
Coupe caramel
Coupe brésilienne
Coupe advocaat
Kleine dame blanche
Dame blanche
Dame noire
Banana split
Banana royale
Supplement slagroom
Supplement chocoladesaus
Supplement advocaat
Chocolademousse met rood fruit
Moelleux met vanilleijs en rood fruit
Crème brûlée metrood fruit
Coupe colonelle

Aardappel gerechten

Frieten
Kroketten
Rösties
Krieltjes
Supplement
Extra saus

Reservation

Make a reservation online: fast and easy.

Please make your reservation at least two days in advance. For short-term reservations, please contact us by phone on +32 16 84 34 64.

    Contact

    Brasserie Hof ter Dijle
    Keerbergenbroek 79
    3150 Haacht
    +32 16 84 34 64
    info@HofterDijle.be

    Opening hours

    EN
    Monday:Closed
    Tuesday:Closed
    Wednesday:Closed
    Thursday:Closed
    Friday:17:00 – 20:30
    Saturday:12:00 – 21:00
    Sunday:12:00 – 20:30