Voorgerechten |
---|
Tartaar van tonijn met wasabi | €16.00 |
Carpaccio van Hert | €14.50 |
Foie gras met witloof en wildjus | €15.50 |
Witloofsoep met gerookte zalm | €8.50 |
| |
Hoofdgerechten |
---|
Fazant Brabançonne | €23.50 |
Hazenrug Harlekijn | €27.50 |
Hertenkroon met foie gras | €30.50 |
Tonijn met choronsaus | €27.50 |
Wildragout | €20.50 |
Trio van wild | €28.50 |
| |
Desserten |
---|
Crème Brulée met rood fruit | €16.00 |
Tarte tatin met rood fruit en vanille-ijs | €14.50 |
| |
Wijnsuggestie |
---|
Ontarion 2014 | 37,5 cl | €24.00 |
| 75 cl | €38.00 |
|
---|
Biersuggesties |
---|
Tongerlo Christmas | 25 cl | €2.80 |
| 33 cl | €3.50 |
Vicaris Generaal | | €3.40 |