Voorgerechten |
Scampi met oesterzwammen – kreeftenjus | €17.00 |
Sint-jacobsvruchten – risotto – hollandaise saus | €18.00 |
Bloemkoolsoep – gerookte zalm – peterselie | €7.50 |
| |
Hoofdgerechten |
Sliptong Meunière – verse frietjes | €23.00 |
Scampi met oesterzwammen – kreeftenjus | €23.50 |
Hertenkroon – najaarsgroenten – wildjus | €26.00 |
Varkenswangetjes op de wijze van de Chef | €22.00 |
Sint-jacobsvruchten – risotto – Hollandaisesaus | €24.00 |
| |
Desserten |
Trio dessert van de chef – rood fruit | €8.50 |
| |
Bier van de maand |
Sportzot (alcoholvrij) | | €3.50 |
Tripel d’Anvers op vat | 25cl | €3.40 |
| 33cl | €4.00 |
Cherry Chouffe | | €3.90 |
| | |