Vaste kaart

Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes
Huisbereide kaaskroketten met een fris slaatje
Huisbereide garnaalkroketten met een fris slaatje
Scampi in lookbotersaus
Scampi van de chef
Scampi curryroomsaus
Scampi Hof ter Dijle
Salade geitenkaas

Salades
Hof ter Dijle
Tomaat-garnaal
Geitenkaas

Pasta’s
Spaghetti Bolognaise
Pasta met gamba, scampi en een groentensausje
Pasta met groenten en een tomatensausje
Pasta met kip, gerookte ham en pesto

Visgerechten
Gebakken kabeljauwhaasje en een zacht curry-preiroomsausje
Gegrilde zalmfilet met een zacht graanmosterdsausje
Mixed grill van vis met een tartaarsausje
Vispannetje op de wijze van de chef
Scampi curryroom
Scampi look
Scampi van de chef
Gegrilde gamba’s met een fris slaatje

Vleesgerechten
Paardenfilet op een bedje van champignons
Tournedos met een saus naar keuze
Gegrilde kip met een saus naar keuze
Koninginnehapje met een slaatje
Mixed grill met een saus naar keuze
Gerijpte Ierse entrecôte met seizoensgroentjes
Ribbetjes: gemarineerd, gekarameliseerd of met verse look
De sauzen:

  • peperroomsaus
  • champignonroomsaus
  • bearnaise
  • curryroomsaus
  • kruidenboter
  • vleessaus

Al deze gerechten worden geserveerd met verse frietjes, krokketten, puree, pasta, gebakken krieltjes of rosti-aardappelen.

Desserten
Coupe vanille
Dame blanche
Dame noire
Coupe caramel
Coupe brésilienne
Banana split
Banane royal
Coupe advocaat
Tête de negre
Moelleux met een bolletje vanilleijs en rood fruit

Pannenkoek met suiker
Pannenkoek met siroop
Pannenkoek met een bolletje vanilleijs
Pannenkoek mikado
Pannenkoeken enkel van 14u tot 17u30.