Hoofdgerechten, behalve de pasta’s, zijn met aardappelgerechten (frieten, kroketten, rösti’s, of gebakken krieltjes) inbegrepen.
Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes | |
Pompoensoep | |
Ambachtelijke kaaskroketten met een fris slaatje | 1/2ST |
Ambachtelijke garnaalkroketten met een fris slaatje | 1/2ST |
Duo Ambachtelijke kaas – garnaalkroketten | |
Carpaccio van ossehaas | |
Salades
Salade gegrilde geitenkaas appel met of zonder spek | |
Salade Hof ter Dijle (kip, scampi en spek) | |
Pasta’s
Pasta scampi chef (getomateerde curry-roomsaus) | |
Wok van scampi met seizoensgroentjes en noedels | |
Vegetarische wok met seizoensgroentjes en noedels | |
Vegetarische pasta met een tomatensausje | |
Vegetarische pasta met paddenstoelenroomsaus | |
Vegetarische risotto met paddenstoelen en pompoen | |
Vis
Scampi witloof, curryroom en appeltjes | VG/HG |
Scampi chef met een getomateerde curry roomsaus | VG/HG |
Scampi met gestoofde groentjes en tomatensaus | VG/HG |
Scampi met pompoen, spinazie en kokos | VG/HG |
Gamba’s met een fris slaatje en tartaar | VG/HG |
Lenghaasje met puree van de week en Hollandaise | VG/HG |
Lenghaasje met preiroom en aardappel naar keuze | VG/HG |
hoofdgerecht: aardappelgerechten inbegrepenVlees
Hertenragout met rode wijn en pastinaak | |
Hertenfilet pure met herfstgarnituren en wildjus | |
Wilde eend met herfstgarnituren en sinaasjus | |
garnituren bestaande uit spruitjes, pompoen, witloof en paddenstoelen jus verkregen uit huisgemaakte fond | |
Risotto met wilde eend, paddenstoelen en pompoen | |
Koninginnenhapje op moeders wijze | |
Wit blauw chateaubriand met slaatje en saus naar keuze | ±250g |
Ierse gerijpte ribeye met een slaatje en saus naar keuze | ±350g |
Saus: portjus, champignon, peper, bearnaise | |
Ribben gemarineerd | |
Ribben gemarineerd met look | |
Ribben gekarameliseerd | |
Ribben gekarameliseerd met look | |
aardappelgerechten en saus inbegrepenKindergerechten
Dagsoep | |
Spaghetti Bolognaise | |
Curryworst met slaatje en frietjes | 1 / 2 stuks |
Koninginnenhapje op moeders wijze | |
Fish stick met frietjes | |
Hapjes
Portie kaas |
Portie salami |
Portie gemengd |
Portie olijven |
Warme hapjes (12 stuks) |
Schotel Hof ter Dijle |
Portie kippenboutjes (9 stuks) |
Portie bitterballen (9 stuks) |
Portie calamares (9 stuks) |
Portie mini loempia’s |
Pannenkoeken
Tussen 14:00 en 17:00
Suiker |
Siroop |
Confituur |
1 stuk |
Bolletje vanille |
Mikado |
Supplement slagroom |
Desserten
Coupe vanille (vanille, mokka, aardbei, en chocolade) 1 bol 2 bollen |
Coupe mokka |
Coupe chocolade |
Coupe caramel |
Coupe brésilienne |
Coupe advocaat |
Kleine dame blanche |
Dame blanche |
Dame noire |
Supplement slagroom |
Supplement chocoladesaus |
Supplement advocaat |
Moelleux met vanilleijs en rood fruit |
Appelstrudel met rood fruit |
Coupe colonelle |
Aardappel gerechten
Frieten |
Kroketten |
Rösti |
Krieltjes |
Supplement |
Extra saus / mayo / ketchup |