Voorgerechten |
Pompoensoep – crouton – kokosmelk | €7.00 |
Duo wildkroket, hazelnoot met witloofslaatje | €16.00 |
Tortellini van ree met salieboter en parmezaan | €10.00 |
Mousse van kwartel met verse vijg, ajuin en witloofconfijt | €10.00 |
| |
Hoofdgerechten |
Hertenkroon – witloof – wildjus | €27.00 |
Fazant Brabançonne – rode wijn peertje | €25.00 |
Hazenrug harlekijn – appel veenbes | €28.50 |
Rode poon met risotto en brunoise van herfstgroentjes, peterselie | €20.00 |
Pasta met eekhoorntjesbrood gerookte ham | €19.00 |
| |
Desserten |
Zelfgemaakte appelflap met bolletje ijs en rood fruit | €8.00 |
Coupe colonel | €8.00 |
| |
Bier van de maand |
Sportzot (alcoholarm bier) | | €3.50 |
Cherry Chouffe | | €3.90 |
| | |