Voorgerechten | ||
---|---|---|
Salade scampispies – gamba – tzatziki | €15.00 | |
Klassiek bordje gerookte zalm met z’n garnituur | €20.50 | |
. | ||
Hoofdgerechten | ||
Salade gerookte zalm – scampispies – gamba | €20.50 | |
Filet-pure – kruidenboter – zomergroentjes | €27.00 | |
Risotto met scampi – gamba – tzatziki | €22.50 | |
Wrap met kippenblokjes en groentjes | €17.50 | |
Risotto van de chef (filet-pure schijfjes en basilicum) | €27.00 | |
Mosselen natuur | €24.50 | |
Mosselen curry, look of witte wijn | €25.50 | |
Mosselen van de chef | €28.50 | |
Mosselen Hof ter Dijle | €26.50 | |
. | ||
Desserten | ||
Coupe verse aardbeien – munt | €8.50 | |
. | ||
Bier van de maand | ||
Op fles: Gouden Carolus Tripel | €3.50 | |
Op tap: Tongerlo blond | €3.50 | |
. | ||
Wijn van de maand | ||
Cuvée Jean Paul Blanc de Blanc | Glas | €4.50 |
. |