25 september 2017

Voorgerechten
Sint-Jakobsvruchten met witloof, knolseldercrème en Hollandaise saus €16.50
Preisoep met rivierkreeftjes, croutons en zure room €8.00
Foie gras met witloof, knolseldercrème en truffelsaus €16.50
 
Hoofdgerechten
Mosselen Natuur €23.50
Mosselen van de Chef €27.50
Mosselen Hof ter Dijle €25.50
Mosselen Look €24.50
Mosselen met curry €24.50
Zeetong meunière €26.00
Lamskoteletjes met nazomergroentjes en graanmosterdsaus €27.00
Parelhoen suprême met een groentenwokje, knolseldercrème en truffelsaus €23.50
 
Desserten
Brownie met vanille-ijs en rode vruchten €8.00
Crème brûlée met aardbijen, vanille-ijs en verse munt €7.50
 
Voor de kids
Balletjes in tomatensaus €12.00