25 september 2017

Voorgerechten
Sint-Jakobsvruchten met witloof, knolseldercrème en Hollandaise saus€16.50
Preisoep met rivierkreeftjes, croutons en zure room€8.00
Foie gras met witloof, knolseldercrème en truffelsaus€16.50
 
Hoofdgerechten
Mosselen Natuur€23.50
Mosselen van de Chef€27.50
Mosselen Hof ter Dijle€25.50
Mosselen Look€24.50
Mosselen met curry€24.50
Zeetong meunière€26.00
Lamskoteletjes met nazomergroentjes en graanmosterdsaus€27.00
Parelhoen suprême met een groentenwokje, knolseldercrème en truffelsaus€23.50
 
Desserten
Brownie met vanille-ijs en rode vruchten€8.00
Crème brûlée met aardbijen, vanille-ijs en verse munt€7.50
 
Voor de kids
Balletjes in tomatensaus€12.00